Корона чао


Изпълнител: Александар и Дац

Изпратил: dixy

E Bm E Bm

Em
Што беше фино
Пред карантинов
Корона чао, ајде чао, ајде чао чао чао
Am          Em
Дајте кафана, екипа збрана
     B    Em
Инаку ќе полудиме!

Em
Во четири зида
Каде да идам,
Корона чао, ајде чао, ајде чао чао чао
Am          Em
И пак по старо, да живне народ
     B    Em
Ма, ќе се препородиме!

E Bm E Bm
E Bm E Bm

Носиме маски
Ко да сме хаски,
Корона чао, ајде чао, ајде чао чао чао
Покажи фаца, дај да те бацам,
Без љубов ќе се мрднеме!

Како на ланци
Држи дистанци
Корона чао, ајде чао, ајде чао чао чао
Ни фали гужва, ни фали дружба
Да може да се гушнеме!

забавяне на ритъма

Не кашлај тамо
Ти млада дамо
Корона чао, ајде чао, ајде чао чао чао
Фаќа нервоза од иста поза
И само да се јадело!

Ама ќе пројде
Живот ќе дојде
Корона чао, ајде чао, ајде чао чао чао
Ни фали плажа, гужва, гњаважа
И ко да ништо не било!

Ни фали гужва, ни фали дружба
само да биде весело!акорди за китара

акорди за пиано

видео клип


© 2007-2020 akordite.com - Акорди и таблатури на български песни